Pisanje objave za medije i komuniciranje s novinarima

687,50 Kn 562,50 Kn

ZA FIZIČKE OSOBE IMAMO DODATNI POPUST:

Brendiranje: 687,50 kn  450,00 kn

kontaktirajte nas za više informacija na info@poslovnaedukacija.hr


DATUM: 15.04.2018. 

VRIJEME: 15.00 – 18.00 sati

MJESTO: Pogon, Kneza Mislava 11, Zagreb

Ova edukacija je dio PR akademije za početnike, više informacija o cijelom paketu i povoljnostima koje nudi potražite na linku.

Saznajte više u detaljima niže:

Količina:

Opis

Edukacija  je dio PR akademije za početnike namijenjene udrugama, zadrugama, mikro i malim poduzetnicima te onima koji će to tek postati.

Pisanje i slanje objave za medije

Inboxi novinara su zatrpani objavama za medije upitne kvalitete, svrhe i smisla. One koji pretjeraju sa slanjem nebitnih objava novinari često odluče blokirati. Rezultat je da s te e-mail adrese više ni one važne objave neće stizati u novinarima. Stoga je itekako važno što šaljemo novinarima i koliko često. Potrebno je znati o čemu se može i treba pisati priopćenja za medije i kome ih uopće ima smisla slati. Na ovoj radionici naučite kako napisati zanimljivu, jasnu, kratku i učinkovitu objavu za medije, koju će novinari željeti objaviti, kakve fotografije priložiti, kada je poslati te na posljetku kako kontaktirati medije nakon slanja objave.

DATUM: 15.04.2018., 15-18 sati

MJESTO: Pogon, Kneza Mislava 11, Zagreb


 

Vedrana Sunko, diplomirana sociologinja, dugogodišnja novinarka i voditeljica odnosa s javnošću, osnivačica Biro Radost servisa za poboljšanje vidljivosti malih projekata, autorica i voditeljica brojnih projekata i edukaciju na teme vezane uz medije i poboljšanje vidljivosti.

Biro Radost, vl.Vedrana Sunko

 

 

 

Ocjene

Još nema ocjena proizvoda.

Budite prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod. “Pisanje objave za medije i komuniciranje s novinarima”