KREĆEMO U PODUZETNIŠTVO-ŠTO SAD?

1.298,00 Kn

DATUM: 11.05.2018.

VRIJEME: 9.00-16.00 h

MJESTO: Nehruov trg 15, Savski gaj, Zagreb


Hrabro ste krenuli u poduzetničke vode i što sada? Što je sve što trebate znati o poslovanju?

Ako ste odlučni u namjeri da uspijete samostalno i znate da je mudro pripremiti se na stvari koje ni ne znate da ne znate – jer tih će biti dosta – ovo je mudro uložen dan!

Pozivamo vas da se u jednom danu upoznate s najvažnijim temama s kojima se svaki poduzetnik susreće:

 • Osnove upravljanja tvrtkom i administracija
 • Kako prodati svoj proizvod ili uslugu
 • Izrada kvalitetne WEB stranice i marketing poduzeća
 • Poticajna sredstva i kako do njih.

Stručnjaci iz svakog pokrivenog područja, ne samo da će vam dati uvid u temu, nego smjernice, linkove i kontakte za dalje.

Saznajte više u detaljima niže:

Količina:

Opis

Namijenjeno:

budućim poduzetnicima i poduzetnicima koji su na početku

Program:

 1. Osnove upravljanja tvrtkom i administracija ( matični podaci, planovi, financijski izvještaji i poslovne knjige, likvidatura dokumentacije, račun i izdavanje računa ) – predavač:  sc. Kornela Paunović dipl.oec.
 2. Kako prodati svoj proizvod ili uslugu ( Zašto je prodaja važna u poduzetništvu, Kako odrediti vašu ciljnu skupinu, Gdje I kako pronalazimo kupce, Na koji način predstavljamo sebe I svoj proizvod/uslugu predavač:  vlasnik i direktor Adria corporate education d.o.o  Gordana Kadoić
 3. Izrada kvalitetne web stranice i marketing poduzeća ( Web design: Plan izrade web stranice, Izrada kostura web stranice i optimizacija za tražilice, Ciljevi web stranice; Marketing: Kratki uvod u marketing, Kako napraviti strategiju oglašavanja, Izrada marketing plana, Provedba marketing plana ) – predavač:  Dragan Šajatović
 4. Poticajna sredstva i kako do njih (Bespovratna sredstva iz EU fondova i Programa unije, Upoznavanje s bespovratnim državnim sredstvima na lokalnoj i nacionalnoj razini, Poticaji za samozapošljavanje i poticaji Hrvatskog zavoda za zapošljavanje, Pregled internetskih stranica na kojima se objavljuju natječaji, Pregled nadolazećih natječaja, Razrada projektne ideje na primjeru stvarnog natječaja predavač:  predstavnik razvojne agencije VEGORA Violeta Crnogaj

DATUM: 11.05.2018. 

VRIJEME: 9.00-16.00h

MJESTO:  Nehruov trg 15, Savski gaj, Zagreb


 

 

mr.sc. Kornela Paunović dipl.oec.

abc logo

Dvadesetogodišnje iskustvo u poslovima savjetovanja, upravljanja, vođenja financija, kontrolinga i računovodstva. Završen: Ekonomski fakultet Zagreb, smjer financije i računovodstvo, PDS Financije poduzeća. Trenutno se bavi edukacijama, savjetovanjem i knjigovodstvom kroz vlastito poduzeće.

 

 

Gordana Kadoić

 

 

 

 

 

Dragan Šajatović

Osnivač i direktor Red Brick marketing agencije. Završio je Veleučilište Baltazar smjer ekonomije. Od 2013. godine održava predavanja poslovnim subjektima na temu digitalnog oglašavanja u Hrvatskoj i inozemstvu te sudjeluje kao gost i predavač na marketing konferencijama. Digitalnim marketingom bavi se zadnjih 9 godina te svoje znanje želi prenijeti na mlađe generacije kako bi im pomogao kod zapošljavanja i usavršavanja trenutnog znanja.

 

 

Violeta Crnogaj 

 

abc logo

 

 

Nudi usluge vezane za:

 • financije,
 • računovodstvo,
 • kontroling,
 • savjetovanja
 • te pomoć u svim aspektima poslovanja kroz vlastite snage i suradnike.

U 2015. krenuli smo i s edukacijama kroz tečajeve osnova knjigovodstva i poslovanja poduzetnika.

Cilj nam je omogućiti i manjim poduzetnicima korištenje resursa po istoj kvaliteti koja je dostupna velikim poduzetnicima.

U budućnosti planiramo pokriti sve potrebe malih i srednjih poduzetnika na jednom mjestu.

U to su uključene odvjetničke i javnobilježničke usluge, upravljanje ljudskim potencijalima, organizacija, ISO standardi, zaštita na radu i ostalo što je potrebno svakom poduzetniku za uspješno i uredno poslovanje.

Ocjene

Još nema ocjena proizvoda.

Budite prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod. “KREĆEMO U PODUZETNIŠTVO-ŠTO SAD?”