Gerilski marketing

687,50 Kn 562,50 Kn

ZA FIZIČKE OSOBE IMAMO DODATNI POPUST:

Brendiranje: 687,50 kn  450,00 kn

kontaktirajte nas za više informacija na info@poslovnaedukacija.hr


DATUM: 06.05.2018. 

VRIJEME: 15.00 – 18.00 sati

MJESTO: Pogon, Kneza Mislava 11, Zagreb

Ova edukacija je dio PR akademije za početnike, više informacija o cijelom paketu i povoljnostima koje nudi potražite na linku.

Saznajte više u detaljima niže:

Količina:

Opis

Edukacija  je dio PR akademije za početnike namijenjene udrugama, zadrugama, mikro i malim poduzetnicima te onima koji će to tek postati.

Gerilski marketing

Milijunsko je pitanje kako velike reklamne rezultate postići malim investicijama. Kada je gerilski marketing u pitanju kreativnost je jedino rješenje. Radionica se bavi korištenjem neuobičajenih metoda u javnom prostoru koje mogu privući interes medija i šire javnosti, kao i šokantnim, zabavnim i jedinstvenim kampanjama o kojima javnost ne može prestati pričati, šerati, lajkati. Kroz niz zanimljivih primjera gerilskih akcija i kampanja, koje su s minimalnim sredstvima zauvijek promijenile svijet marketinga, učimo kako na inovativan način i s minimalnim sredstvima povećati vidljivost proizvoda i projekata te kreirati nezaboravnu i moćnu promotivnu kampanju.

DATUM: 06.05.2018., 15-18 sati

MJESTO: Pogon, Kneza Mislava 11, Zagreb


 

Vedrana Sunko, diplomirana sociologinja, dugogodišnja novinarka i voditeljica odnosa s javnošću, osnivačica Biro Radost servisa za poboljšanje vidljivosti malih projekata, autorica i voditeljica brojnih projekata i edukaciju na teme vezane uz medije i poboljšanje vidljivosti.

Biro Radost, vl.Vedrana Sunko

 

 

 

Ocjene

Još nema ocjena proizvoda.

Budite prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod. “Gerilski marketing”

UGRABITE POPUST JOŠ
0 1 1
Dana
1 1
Sati
4 2
Minuta
4 3
Sekundi