Brendiranje

687,50 Kn 562,50 Kn

ZA FIZIČKE OSOBE IMAMO DODATNI POPUST:

Brendiranje: 687,50 kn  450,00 kn

kontaktirajte nas za više informacija na info@poslovnaedukacija.hr


DATUM: 10.04.2018.

VRIJEME: 17.00 – 20.00 sati

MJESTO: Pogon, Kneza Mislava 11, Zagreb

Ova edukacija je dio PR akademije za početnike, više informacija o cijelom paketu i povoljnostima koje nudi potražite na linku.

Saznajte više u detaljima niže:

Količina:

Opis

Edukacija  je dio PR akademije za početnike namijenjene udrugama, zadrugama, mikro i malim poduzetnicima te onima koji će to tek postati.

Brendiranje

Ovo je osnovna i najvažnija radionica kojoj se vraćamo tijekom svih naših edukacija i zato je toplo preporučamo svima. Ona je baza i temelj uspjeha vašeg projekta. Brendirati možemo tvrtku, organizaciju, proizvod, uslugu, događaj, ideju pa i sebe. Bez obzira jesmo li toga svjesni svakodnevno se, čak i dok razmišljamo na koji način napisati privatni Facebook post, bavimo brendiranjem. To nije proces koji završava odabirom imena i loga. Brend je priča koju pričamo o sebi i možemo je mijenjati kroz vrijeme. Ako vas zanima kako dopadljivije, snažnije, intrigantnije ili pametnije predstavljati sebe i svoje projekte pridružite nam se na ovoj edukaciji. Dobro brendiran projekt, proizvod ili usluga će nužno smanjit troškove reklamiranja, stoga brendiranje može biti presudno za uspjeh vašeg poslovnog poduhvata.

Na ovoj radionici naučite kako brendirati svoju udrugu, proizvod ili projekt, osmisliti priču koja će mu dati dodatnu vrijednost, odabrati zvučno i pamtljivo ime te simbole koji će ga vizualno predstavljati.

DATUM: 10.04., 17-20 sati

MJESTO: Pogon, Kneza Mislava 11, Zagreb


 

Vedrana Sunko, diplomirana sociologinja, dugogodišnja novinarka i voditeljica odnosa s javnošću, osnivačica Biro Radost servisa za poboljšanje vidljivosti malih projekata, autorica i voditeljica brojnih projekata i edukaciju na teme vezane uz medije i poboljšanje vidljivosti.

Biro Radost, vl.Vedrana Sunko

 

 

 

Ocjene

Još nema ocjena proizvoda.

Budite prvi koji će ocijeniti ovaj proizvod. “Brendiranje”